P-henvisning

Henvis bilister med pålidelig data

PP
Intro

Digital henvisning

Vi hjælper bilister til ledige parkeringspladser, hvilket skaber et bedre flow og reducerer trafikken i byen. Vi forbedrer den dynamiske henvisning med realtidsdata fra hver bås.

Trafikreduktion

Henvis bilister direkte til ledige parkeringspladser og reducer op til 30% af trafikken. Formindsk trafiktæthed samt CO₂ -udledning.

Kantstensparkering

Vi henviser til kantstensparkering, handicappladser, el-standere og andre specifikke parkeringspladser.

Hjælp bilister

Hjælp bilisterne, og reducer den tid som bruges på at finde en ledig parkeringsplads. Spar samfundet for millioner.

Overblik fra lommen

På få sekunder får bilister et overblik over ledige parkeringspladser i byen. Klik på p-pladsen, og bliv henvist til området.

Andre datakilder

Udover dynamiske data fra parkering kan andre datakilder integreres. Bilisterne kan dermed få et overblik over parkeringsreglerne, el-standere, handicapparkering, offentlige toiletter med mere.

Parkeringsområder
HAndicappladser
El-standere
Montering på væg
Montering på pæl
Dataintegration

Digitale parkeringsskilte

Tæt samarbejde sikrer den optimale henvisning til bilister. De digitale parkeringsskilte bliver tilpasset efter behov, og vores løsning muliggør integrering af data i eksisterende henvisningssystemer.

Åben protokol

Kommunikation til skiltene er baseret på en åben og sikker protokol. Vi sikrer, at andre teknologier kan integreres og fremtidige leverandører kan tilgå løsningen på nemmeste vis.